Toegang tot parkeerplaats

8:00 – 21:00 (ma t/m zo) 

Altijd iemand aanwezig

10:00 – 14:00 (woe t/m zat)

Contact
info@bootstalling.net
06-27201283

Over onze bootstalling in Almere

Onze bootstalling is gevestigd in Almere (Flevoland). Wij stallen uw boot in een kas (vroeger een rozenkwekerij). Hier hebben wij plek voor circa 250 boten. Als uw boot in het water ligt kunt u de trailer in de zomer gewoon weer bij ons stallen. 

Bent u geïnteresseerd in onze overdekte stalling? Bel ons dan om een kennismaking in te plannen. Graag tot snel!

Klussen

Doet u graag zelf (klein) onderhoud aan uw boot? Dan verhuren wij onze klusruimte voor deze werkzaamheden. In onze schuur heeft u de ruimte en kunt u gebruikmaken van stroom & water. Uiteraard staat de koffie voor u klaar. 

Om iedereen de mogelijkheid te geven om van de klusruimte gebruik te kunnen maken verhuren wij de schuur per dag. De boot zal aan het einde van de dag weer in de stalling worden geparkeerd.

Hoe wij werken

1e keer & afspraak maken

U kunt eenvoudig uw afspraak inplannen via de website, whatsapp of per email.

Wij stallen alleen boten op een trailer.

Klussen

U kunt bij ons een klusruimte huren. De kosten zij €20 euro per dag. Belangrijk is dat uw boot aan het einde van de dag op de trailer weer de stalling in kan.

U kunt bij ons terecht voor klein onderhoud. Brandgevaarlijke werkzaamheden zijn uiteraard niet toegestaan.

Contracten

Als u voor een jaarcontract kiest dan betaald u vooraf voor het gehele jaar. U contract wordt elk jaar vernieuwd voor een periode van nog eens 1 jaar.

Als u voor een maandcontract kiest dan schrijven wij elke maand het bedrag af via automatische incasso. U kunt opzeggen met 1 maand opzegtermijn.

Toegang tot de stalling

Wij zullen altijd uw boot in en uit de stalling rijden. Soms is het mogelijk dat u onder begeleiding even bij uw boot kunt. Liever halen wij uw boot eerst naar voren. Ook als u iets moet opmeten of vergeten bent. U dient altijd een afspraak te maken voor u bij uw boot terecht kunt.

Verzekeren

Verzeker uw boot altijd. Ook tegen natuurschade (wind, brand e.d.). Zonder verzekering kunt u bij ons uw boot niet stallen.

Wij verzekeren uw object tegen transportschade. Hierbij geldt voor u een eigen risico van € 250 euro.

Ophalen en brengen

U kunt uw boot 3x ophalen en brengen per jaar. Mocht dit een keer extra zijn dan doen we hier niet moeilijk over.

Kiest u voor het onbeperkt halen en brengen pakket (extra kosten 195 euro per jaar) dan kunt u zo vaak als u wilt uw boot ophalen. Let op. U dient dit wel op tijd (48uur van te voren) bij ons aan te geven.